Din rapport er sendt afsted. I mellemtiden så se dette:

Giv os 15 minutter af din tid, så fortæller vi, hvordan du holder en uforglemmelig fest samtidig med, du ikke spilder dine penge

Book dit gratis eventkald, og så får du vores bedste råd til, hvordan du holder den perfekte fest

Sådan holder du en uforglemmelig fest, som ikke sprænger dit budget

Skal du arrangere den perfekte fest, og vil du sikre dig, at alle dine gæster får en uforglemmelig aften? Hvis du nikkede ja, så er du landet det helt rette sted.

Lad os tage ansvaret for baren

Når du skal arrangere den perfekte fest, hjælper det at have erfaring. 

Alt for mange mennesker forsøger at arrangere hele festen selv, uden de ved, hvad de skal være opmærksomme på. I stedet for at du skal bøvle med det hele selv og sidde lange aftener med planlægning, kan du givansvaret til os – så du kan koncentrere dig om at glæde dig til at nyddin fest.

 Vi har trods alt gjort det rigtig, rigtig mange gange.

På dit gratis eventkald får du alle vores bedste råd til at holde en uforglemmelig fest

Vi er ikke i tvivl om, at I selv kan lave lækre drinks...
men her er de cocktails, vi serverer for dine gæster

Best Mango

White Russian

Lillet Vive

Dark 'N Stormy

Whiskey Sour

Tequila Sunrise

Caramel Dreaming

Gin & Tonic

På dit gratis eventkald får du alle vores bedste råd til at holde en uforglemmelig fest

Hvad siger andre om Adventurous Bar Catering?

Chris Langholm - Loca Gruppen (En del af Københavns opera)

Vi bruger Adventurous Bar Catering til alle vores arrangementer. Om det er julefrokost, et modeshow eller den helt store gallafest, så leverer Nikolaj, Louis og deres team af topprofessionelle bartendere altid. Vi har arrangementer på op til 1500 gæster, de laver lækre og flotte cocktails serveret uden kø ved baren.

Niels Lan Doky - Jazz-pianist

Historisk set har min musikform primært hørt til i klubber, hvor cocktails har været et uadskilleligt element. Og da jeg altid er gået efter jazz af allerhøjeste kaliber, gør det tilsvarende sig gældende, når det kommer til cocktails.

Siden jeg flyttede hjem til Danmark efter mere end tre årtier i bl.a. New York og Paris, er ABC det ypperste, jeg er stødt på herhjemme hvad angår cocktails. Vi har haft et formidabelt samarbejde omkring adskilllige events, hvor jazz og cocktails gik op i en højere enhed, og jeg glæder mig til mange flere projekter sammen med dem i fremtiden.

Frederikke Rosengren - Partner & Master Stylist, Gun-Britt Coiffure

De varmeste anbefalinger! Dygtigt personale, som serverer lækre cocktails; og – hvad er ligeså vigtigt – sender smilende og imødekommende personale ud og stå i deres bar. Vi har brugt dem til vores firmajulefrokost, og deres to bartendere leverede et højt humør, bidrog til den festlige stemning uden at fylde for meget, men fremstod glade, aktive og leverede smagfulde drinks. En vellykket oplevelse. Vi vil klart benytte dem igen til et lignende arrangement.

Anne Bech-Hansen - Privat

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusinde tak. Det var en KÆMPE succes, og jeg anbefaler ABC 100% til alle, der har brug for en bartender. Jeg var så glad, og det var den bedste bartender, der lavede nogle mega lækre drink. Jeg kunne ikke være mere glad.

På dit gratis eventkald får du alle vores bedste råd til at holde en uforglemmelig fest

Slå dig løs og nyd din fest - du betaler kun for det forbrug, I har

I stedet for at du føler dig presset til, at I drikker så mange drinks som muligt, så tager vi kun betaling for det, vi skal åbne på aftenen. Vi tager altså alt uåbnet alkohol, sodavand, juice og emballage med tilbage, således at I ikke skal betale for dét.

Det betyder, at du roligt kan slå dig løs, mens du lader os styre showet.

På dit gratis eventkald får du alle bedste råd til at holde en uforglemmelig fest

Her er hvad du kan forvente:

Hvis du vil afholden uforglemmelig fest, så book dit gratis eventkald allerede nu. På dit eventkald kommer vi til at gennemgå:

På dit gratis eventkald får du alle bedste råd til at holde en uforglemmelig fest