Tak! Vi vender tilbage til dig inden for 24 timer. I mellemtiden kan du se hvilke drinks, vi vil servere for jer:

Her er de drinks, vi vil servere for jer:

Best Mango

White Russian

Lillet Vive

Dark 'N Stormy

Whiskey Sour

Tequila Sunrise

Caramel Dreaming

Gin & Tonic

Hvad siger andre om Adventurous Bar Catering?

Chris Langholm - Loca Gruppen (En del af Københavns opera)

Vi bruger Adventurous Bar Catering til alle vores arrangementer. Om det er julefrokost, et modeshow eller den helt store gallafest, så leverer Nikolaj, Louis og deres team af topprofessionelle bartendere altid. Vi har arrangementer på op til 1500 gæster, de laver lækre og flotte cocktails serveret uden kø ved baren.

Niels Lan Doky - Jazz-pianist

Historisk set har min musikform primært hørt til i klubber, hvor cocktails har været et uadskilleligt element. Og da jeg altid er gået efter jazz af allerhøjeste kaliber, gør det tilsvarende sig gældende, når det kommer til cocktails.

Siden jeg flyttede hjem til Danmark efter mere end tre årtier i bl.a. New York og Paris, er ABC det ypperste, jeg er stødt på herhjemme hvad angår cocktails. Vi har haft et formidabelt samarbejde omkring adskilllige events, hvor jazz og cocktails gik op i en højere enhed, og jeg glæder mig til mange flere projekter sammen med dem i fremtiden.

Frederikke Rosengren - Partner & Master Stylist, Gun-Britt Coiffure

De varmeste anbefalinger! Dygtigt personale, som serverer lækre cocktails; og – hvad er ligeså vigtigt – sender smilende og imødekommende personale ud og stå i deres bar. Vi har brugt dem til vores firmajulefrokost, og deres to bartendere leverede et højt humør, bidrog til den festlige stemning uden at fylde for meget, men fremstod glade, aktive og leverede smagfulde drinks. En vellykket oplevelse. Vi vil klart benytte dem igen til et lignende arrangement.

Anne Bech-Hansen - Privat

Jeg vil benytte lejligheden til at sige tusinde tak. Det var en KÆMPE succes, og jeg anbefaler ABC 100% til alle, der har brug for en bartender. Jeg var så glad, og det var den bedste bartender, der lavede nogle mega lækre drink. Jeg kunne ikke være mere glad.